**Eladó ipari telek Bagon –  közvetlenül az M3-as autópálya mellett!**

Több ipari telek is van a gyorsan fejlődő és ipari szempontból kiemelkedő Bagon, az M3-as autópálya mellett. A terület kiváló lehetőséget kínál raktárak, üzemek vagy önálló telephelyek fejlesztésére. Ez a telek összesen 2 133 m2-es területű, amelyhez tartozik egy hozzávezető út is.

 A telekhez minden szükséges közmű van. Ez biztosítja a szükséges infrastruktúrát a terület hatékony hasznosításához.

Az ingatlan kitűnő elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető az autópályától, jó minőségű úton keresztül. A környék ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületekkel van körülvéve, ami további fejlődési lehetőségeket és üzleti kapcsolatokat kínál az új tulajdonosnak.

A telek beépíthetősége felszín felett 50%, így számos lehetőség áll rendelkezésre az építkezési tervek megvalósítására. Emellett a terület zöldterületi aránya is jelentős, 30%-os, ami lehetőséget ad a kellemes környezet megteremtésére és a fenntarthatóság előtérbe helyezésére.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Vásároljon és fejlesszen a virágzó ipari területen, és csatlakozzon a helyi vállalkozók sikeres közösségéhez! Érdeklődni és további információkért hívjon vagy írjon e-mailt.