Pilisvörösvár, Bokor utca

+ 1000 m2 telek.

Pilisvörösvár, Bokor utca 65 m2 + 20 m2 terasz,

+ 1000 m2 telek.

Tégla ház.

Csend és nyugalom,

10 percre Óbudától!

Pilisvörösvár Bokor utca

Ön lehet az Első tulajdonosa annak a vadonatúj 65m2 + 20 m2 terasz /75 négyzetméteres/ TÉGLA háznak, amely Pilisvörösvár legcsendesebb részén van.

Egy 1000 M2 /négyzetméteres/, saját önálló kerttel, egy óriás nappali /38m2/, benne jól felszerelt konyhával, és étkezővel, mellette két külön hálószoba, és egy zuhanyzós fürdőszoba. Ideális pároknak, és egy gyereknek.

Bármilyen évszakban kiválóan használható a 20 M2 /négyzetméteres/ terasz. Később befedhető a terasz. A kert akkora, hogy később még hozzáépíthető vagy új épület is ráépíthető.

Elsőosztályú 12 cm-es grafit Nikecell szigetelés van a házon. Háromrétegű hőkamrás ablakok, zsalukő kerítés oszlopokkal.

Kiváló a hőszigetelése a háznak, H1-s /kedvezményes/ tarifája van! A fűtési költsége is elenyésző!

A kert elején van egy zárt garázs, ahova nem csak az autó fér majd be.

A bejárat a házhoz és a kerthez egy nagy tolóajtóval van megoldva, amire később motort is lehet szerelni.

Jöjjön el és nézze meg ezt a rejtett szigetet magának és legyen tulajdonosa!

A ház családiházas környezetben van, és az utca végén található, ezért oda már csak az megy, aki hazamegy vagy vendégségbe. A buszmegálló, Budapest, Solymár, Pilisvörösvár irányba, kb 2-3 perc séta. A solymári vasútállomás kb 3-4 perc kocsival, ahonnan 24 perc a Nyugati pályaudvar. A vonatok oránkét 2-szer közlekednek, csúcsidőben 3-szor.

Vásárlási lehetőségek: a solymári Auchan – 3 perc autóval, piac – Pilisvörösváron, Óbuda – 7-8 perc autóval, ottbevásárló központok és és minden fontos dolog megtalálható.

Jöjjön és nézze meg! Legyen egy igazán kellemes, csendes otthona!

És az ára:

63 000 000,- forint

A hét bármely napján hívhat, szombat, vasárnap is!

Hívjon és beszéljük meg az időpontot a megtekintésre!

A ház mellett közvetlenül egy kispatak csordogál. Vásárlási lehetőségek sokasága, Auchan, piac, bevásárló központok és a strandfürdő is gyalogos távolságra van. A ház egy festés után, akár azonnal költözhető, illetve a külső homlokzatot csak le kell színezni, mert a szigetelése is nemrég készült el. Jöjjön és nézze meg! Legyen családjának egy igazán kellemes, csendes otthona!