Bródy Sándor utca – csendes nagypolgári lakás eladó – 124 m2

Kőrúton belül, a Palotanegyedben a Bródy Sándor utcában, közel a Guttenberg térhez, ami a VIII. kerület elit részén van, szép karbantartott házban, a második emeleten eladó egy 124 m²-es, igazi nagypolgári lakás.

 

Kiváló elrendezés segít téged abban, hogy valami igazit és egyedit alkothass!

 

Egy jó ötlet a változtatásra!

Az alaprajz alapján, csináltam egy berendezett tervet, ami alapján meleg otthonná változtathatod ezt az adottságaiban nagyszerű lakást. És ezt mind Budapesten, a 8. kerület szép impozáns részében.

Kattints a képre a nagyításhoz!

Ebben segítek, ha kéred, kapsz 1 óra ingyenes, ajándék tervezést, egy profi lakberendező programmal, 3D is, ahol 2-3 variációt is megtervezhetünk!

 

 

A három nagy szoba egymásból nyílik, így egy gigantikus tér is kialakítható. De az egyik szoba lehet teljesen külön álló, mivel a folyosóról is van bejárata. Ezek a szobák mind az utcára nyílnak, így nagyon világosak és mégsem zajosak.

 

Egy nagy tér fogad téged a bejáratnál, abból nyílik a konyha, onnan tovább egy étkező és még tovább egy spájz vagy tároló. De ez a szárny, akár teljesen különálló lakrész is lehet pl 1-2 szülőnek vagy nagyobb gyereknek, vagy otthoni irodának vagy rendelőnek. Ráadásul a konyhából is van/lehet egy külön bejárat.

 

A fürdőszoba felújított, de az egész lakás teljes felújításra szorul. Ennek hatalmas előnye, hogy teljesen a magad igényeire szabhatod az egész teret!

 

A Palotanegyedben igényesen felújított utcák, terek vannak a közelben, játszótér, kb. 2 perc séta a négyes metró, a 4-6 villamos, a Blaha Lujza tér. Rengeteg egyetem van a közelben, mint pl. ELTE, Pázmány, Semmelweis, Színház- és Filmművészeti Egyetem, német nyelvű egyetem. Gimnáziumok- Trefort, Vörösmarty. nagyon sok vásárlási lehetőség, piacok, csarnokok, múzeumok, mozik, kulturális élet.

És az ára:

84 990 000,- forint

A hét bármely napján hívhatsz, szombat, vasárnap is!

Hívj és beszéljük meg az időpontot a megtekintésre!