fbpx

Képzeljen el egy olyan ingatlanközvetítőt, akitől naponta hasznos, és Önnel fontos információkat kap, hogy könnyebb legyen – döntéseket hoznia az ingatlanával illetve pénzügyeivel kapcsolatban.

Ön teljes körű kiszolgálást érdemel, hiszen sokszor egy élet munkája fekszik egy adott lakás vagy ház eladásában, vételében.

Molnár Adrienne vagyok.

Az a célom,hogy Ön mindig a legjobban jöjjön ki az üzletből.

Megoldásokat keresek, közvetítek az emberek között. Egyezséget hozok össze mindkét fél megelégedésére. Magyarul, oroszul, vagy akár angolul.

A Magyar Ingatlanosok Országos Szövetségének regisztrált tagja vagyok. Ez a szervezet csak képzett, végzettséget igazoló bizonyítvánnyal rendelkező szakembereket vesz föl a tagjai közé.

Az Ön biztonságát az ügylet-lebonyolításának szakértő (értékbecslő, ügyvéd, pénzügyi tanácsadó) csapatával teszem gördülékennyé és eredményessé.

Az ingatlan nagy érték, az életvagyona jelentős része. Segítek abban, hogy az eladás nem nyűg, hanem kellemes, profitáló érzés legyen.

Néhány további hasznos információ cikkeimben:

>  Ügyfeleim leggyakrabban felmerülő kérdései

> Mikor kérje ingatlanközvetítő segítségét az eladó?

> Ingatlanos információk

Hívjon vagy írjon és lépjünk munkakapcsolatba!

Tisztelettel és szeretettel várom a hívását.

Molnár Adrienne

ingatlan és pénzügyi közvetítő

Molnár Adrienne - ingatlanokat.hu

Elérhetőségeim:

Telefon: +36/70-432 46 81
Viber: +36/70-432 46 81
Skype: trudium-adrienne
Еmail: ingatlanokat@ingatlanokat.hu

 

Facebook

Pénzügyi megoldások közérthetően, személyre szólóan! Szeretne eligazodni a pénzügyi ajánlatok között, megérteni hitel és hitel között a különbségeket? Hívjon! A tájékozódás kötelezettség mentes. Egy döntésnél viszont sok pénzt spórolhat meg velünk. Számoljunk együtt, érdemes!

Nem kell önnek végigjárnia a bankokat ha lakáskölcsönt,és állami támogatást igényelne. Mi lebonyolítjuk önnek a vásárlás,kölcsön,állami támogatás teljes ügyintézését, hogy önnek csak a költözéssel kelljen foglalkoznia. Segítünk hitel előminősítéssel, hogy tudja mekkora összeget igényelhet,és milyen törlesztővel számoljon. Van nálunk arra is megoldás ha megtalálta új otthonát,de még a régit nem sikerült eladnia. További információkért, és időpontért várom hívását, akár hétvégén is.

Írjon nyugodtan, lépjünk kapcsolatba!

Loading...