fbpx

Eladná ingatlanát?

Molnár Adrienne vagyok.

Az az ingatlanközvetítő, akivel együttműködve sokkal könnyebben tudsz döntéseket hozni és nagyobb biztonsággal eredményt elérni az ingatlanoddal kapcsolatban.

Vajon miért?

Egyrészt azért, mert én nem az ingatlanokra specializáltam magamat, hanem a maximális elégedettség elérésére.

Másrészt pedig azért, mert a MIOSZ (Magyar Ingatlanosok Országos Szövetsége) tagságom az etikus hozzáállásomat és a szakmai hozzáértésemet garantálja neked. 

Egy ingatlan hatalmas – legtöbbször nem csak pénzben mérhető – érték, hiszen sokszor egy élet munkájának az eredménye. Ezért az eladás vagy vétel minden lépése teljes elkötelezettséget és szakmai alázatot érdemel. Ezt a folyamatot az ugyanezen elveket valló szakértői csapat – értékbecslő, ügyvéd, pénzügyi tanácsadó – bevonásával viszem végig.

Akár eladni akarsz, akár venni, nekem az a célom, hogy a fentiek jegyében eredményesen közvetítsek a felek között – akár oroszul vagy angolul is -, hogy olyan egyezséget hozzak össze, amivel maximálisan elégedett leszel.

Ha eladsz, akkor kapd meg a legtöbbet, ha veszel, akkor ne fizess többet, mint amennyit ér!

Én nem állok le ott, ahol mások legtöbbször már abbahagyják, mert azt Te döntöd el, hogy mikor vagy elégedett

Hívj vagy írj, és lépjünk munkakapcsolatba!

Tisztelettel és szeretettel várom a jelentkezésedet.

Magyarul, oroszul, vagy akár angolul.

 

 

Néhány további hasznos információ cikkeimben:

>  Ügyfeleim leggyakrabban felmerülő kérdései

> Mikor kérje ingatlanközvetítő segítségét az eladó?

> Ingatlanos információk

Hívjon vagy írjon és lépjünk munkakapcsolatba!

Tisztelettel és szeretettel várom a hívását.

Molnár Adrienne

ingatlan és pénzügyi közvetítő

Molnár Adrienne - ingatlanokat.hu

Elérhetőségeim:

Telefon: +36/70-432 46 81
Viber: +36/70-432 46 81
Skype: trudium-adrienne
Еmail: ingatlanokat@ingatlanokat.hu

 

Facebook

Pénzügyi megoldások közérthetően, személyre szólóan! Szeretne eligazodni a pénzügyi ajánlatok között, megérteni hitel és hitel között a különbségeket? Hívjon! A tájékozódás kötelezettség mentes. Egy döntésnél viszont sok pénzt spórolhat meg velünk. Számoljunk együtt, érdemes!

Nem kell önnek végigjárnia a bankokat ha lakáskölcsönt,és állami támogatást igényelne. Mi lebonyolítjuk önnek a vásárlás,kölcsön,állami támogatás teljes ügyintézését, hogy önnek csak a költözéssel kelljen foglalkoznia. Segítünk hitel előminősítéssel, hogy tudja mekkora összeget igényelhet,és milyen törlesztővel számoljon. Van nálunk arra is megoldás ha megtalálta új otthonát,de még a régit nem sikerült eladnia. További információkért, és időpontért várom hívását, akár hétvégén is.

Írjon nyugodtan, lépjünk kapcsolatba!

Loading...