Társasház a Római Part közelében

A 2021 évben indult beruházásunk keretében, a Római Part közelében, a Kadosa utcában kezdtük következő beruházásunkat, melyben 4 darab, változatos alaprajzú, igényes kivitelezésű, nagy erkélyekkel, teraszokkal rendelkező társasházi lakásokat építünk.

Az emeleti lakások mindhárom oldalon saját, körbejárható terasszal rendelkeznek. A 2. emeleti penthouse lakás extra nagyméretű teraszokkal biztosítja az egyedi kilátást leendő tulajdonosainak.

A társasház elhelyezkedésének, belső kialakításának és értékállóságának köszönhetően ideális választás az olyan lakáskeresőknek, akiknek fontos a jó megközelíthetőség, a szép környezet és a Római Part közelsége. Az utca közvetlenül levezet a Római partra – 500 méter.

A társasházban, összesen 4 db lakás lesz! A Duna közelsége, a jó közlekedés, a magas műszaki tartalom, igazán egyedivé teszi ezeket a lakásokat!

Siess és válassz egyet magadnak és a családodnak, mert már itt sem eladó az összes lakás a 4-ből!

Ezen a környéken mostanában nem várható új építésű beruházás, az eladó telkek hiánya miatt.

ÉRTÉKESÍTÉSI INFORMÁCIÓK:

+36 70 432 46 81

Molnár Adrienne

A lakás nagyon magas műszaki felszereltséggel rendelkezik. A pontos műszaki dokumentációt a megtekintéskor tudunk adni, illetve pontosabban egyeztetni és az egyedi igényekre szabni!

Az ár: 116 200 000,- Ft.

További lakásválaszték:

Ma már a garázs – sajnos – igazi luxus! A helyhiány, a megépítés drágasága miatt is!

Itt garázs is van! Teremgarázs.

Ezért a garázs elengedhetetlenül fontos, főleg a városban! Minden lekáshoz van egy!

ÉRTÉKESÍTÉSI INFORMÁCIÓK:

+36 70 432 46 81

Molnár Adrienne

Hívj minél előbb, nehogy lemaradj a lehetőségről!