fbpx

47nm lakás kerttel

47nm lakás kerttel
Budapest, Remete u., 1221 Magyarország
Eladó 49.900.000Ft - Lakás, Lakóingatlan
47 m2 1 Hálószoba 1 Fürdőszoba

Budapesti panoráma, égigérő fenyőfák, ez a pompás kilátás nyílik a Jánoshegy közvetlen szomszédságában lévő lakásból, aminek a 16 m2-es teraszáról gyönyörködhetünk. A lakás előtt van közvetlen egy virágoskert, mellette pedig egy kertrész. A lakás ideális egyedülállóknak vagy pároknak vagy irodának ahol egy magasabb rezgésben lehet élni és dolgozni.

Viszonylag tágas konyha, és a fürdőszoba is. Jelenleg egy nagy 26 m2 szoba van, de eredetileg két szoba volt kialakítva. A szobák újra kialakíthatóak külön bejárattal. Most így 26 m²-es a szoba,  bőven van hely mindenre. A lakáshoz jó pár lépcső vezet le, de az elhelyezkedés és a kilátás megér mindent.

Különálló bejárat a ház oldalában, nem a ház bejáratán kell bemenni. Parkolás a házhoz tartozó parkolóhelyeken, ami a háztól bérelhető/megvehető.  

Jöjjön el és nézze meg ezt a páratlan lakást. Jöjjön és nézze meg ezt a remek házat!

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Azonnal válaszolunk kérdéseire.

Segítünk eligazodni a hitel és hitelkonstrukciók között! Sokszor tudunk ajánlani speciális, csak közvetítőn keresztül elérhető kedvezményeket, több bank ajánlata közül. Ezen túl a banki ügyintézés előkészítését, lebonyolítását is vállaljuk! Önnek a hitelkérelem beadásakor és a szerződés aláírásakor kell csak bemennie a bankba, így nyugodtabban foglalkozhat magával a költözéssel.

Felkeltettük az érdeklődését? Érdekli további információ, vagy meg szeretné minél előbb nézni az ingatlant?

Kérésére visszahívom! Hívjon nyugodtan, hétvégén is!

Térkép

Hasonló ingatlanok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük