fbpx

Budakalász belső kétszintes új építésű 4 hálószobás 4.lakás

Budakalász belső kétszintes új építésű 4 hálószobás 4.lakás
Budakalász, Magyarország
Eladva 72.012.000Ft - Lakás, Tégla, Újépítésű
4 97,8 m2 4 Hálószoba 2 Fürdőszoba

Budakalász Budapesttel közvetlenül határos település. Budakalász központi részén új építésű házban, fantasztikus környezetben városias hangulatú modern lakások.

Legtöbben Budapest részeként tekintenek rá, ugyanis egyesíti a nagyvárosok életteli mozgalmasságát a kisvárosok nyújtotta nyugalom előnyeit. Ideális életteret nyújt mindenki számára, aki szeretne a nagyvárosi zaj elöl elmenekülni, de mégis részesülni annak izgalmas pezsgéséből. Budakalászon találjuk az Omszk-tavat és a nemrégiben kiépült Lupa-tavi strandot is, melyek igazi üdülőövezetté teszi ezt a csendes, ám mégis élettel teli kisvárost. Egész évben nyaralhat a lakóhelyén. Nagyon jó közlekedés, hátul van egy kijárat a telekről, ami gyalog még közelebbivé teszi a HÉV megközelítését!

 

Több lakás is megvásárolható!

Budakalász központi utca új építésű 4 hálószobás 4.lakás

A lakáshoz kocsibeálló tartozik az udvarban. A belső kétszintes  lakás kényelmes  hangulatos, világos, és nagyon jó elrendezésű.
A lakásban egy nagy nappali – konyha – étkező kialakítása miatt különleges a hangulat, és nagyon jól kihasználható a közös tér.

A 4 hálószoba nagyon jól kihasználható és mindenkinek jut hely, jól bútorozható helyiségek. Különlegessége a lakásnak, hogy külön ki lehet alakítani egy tanuló részt is…

Budakalász központi utca új építésű belső kétszintes 4. lakás

Előtér 5,6 m2
FRD 5,4 m2
Kha+Étk+Nappali 25,7 m2
Szoba 12,2 m2
WC 1,9 m2
Lépcső/Kra 4,0 m2
Szoba 12,1 m2
tanuló: 7,2 m2
Szoba 9,0 m2
Szoba 9,0 m2
Zuh 3,9 m2
Zuh 1,8 m2

Összesen: 97,8 m²

04. LAKÁS

lakás területe: 97,8 nm
terasz területe: 16,2 nm

lakás: 72 012 000 Ft
felszíni beálló 1 db 1 800 000 Ft
Eladási ár: 73 812 000 Ft

 

 

Több lakás elérhetősége >> Lakások Budakalászon

Részletes leírásért, megtekintésért hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Azonnal válaszolunk kérdéseire.

Ha nem akarja a hitelének sokszorosát visszafizetni, keressen minket egy személyre szabott ingyenes első konzultációért! + Személyi hitel ügyintézés akár pár napon belül!

CSOK IGÉNYELHETŐ!

Segítünk eligazodni a hitel és hitelkonstrukciók között! Sokszor tudunk ajánlani speciális, csak közvetítőn keresztül elérhető kedvezményeket, több bank ajánlata közül. Ezen túl a banki ügyintézés előkészítését, lebonyolítását is vállaljuk!
Önnek a hitelkérelem beadásakor és a szerződés aláírásakor kell csak bemennie a bankba, így nyugodtabban foglalkozhat magával a költözéssel.

Felkeltettük az érdeklődését? Érdekli további információ, műszaki leírás, vagy meg szeretné minél előbb nézni az ingatlant?

Kérésére visszahívom! Hívjon nyugodtan, hétvégén is!

 

Térkép

Hasonló ingatlanok