fbpx

Eladó Pizzéria a 15. kerületben

Eladó Pizzéria a 15. kerületben
Budapest, Kolozsvár u., 1155 Magyarország
Eladó 28.990.000Ft - Kereskedelmi, Tégla
35 m2

Budapest, 15. kerületében, frekventált helyen, tömegközlekedési csomópontban lévő, mindenki által kedvelt, melegkonyhával is rendelkező bejáratott és jelenleg is üzemelő pizzéria eladó.

Az épület alapterülete 35 nm, látványkonyhaként működik, a vendégek az előtte lévő teraszon foglalhatnak helyet. Alkalmas kiszállítással történő értékesítésre is. Az üzlet mögött lévő parkolási lehetőség ingyenes, akár több autó részére is biztosított. A kiszállítás jelenleg is jól üzemelő ágazat, amely jelentős vevőkörrel rendelkezik.

A téglaépület a közművekből a gázon kívül mindegyik rendelkezésre áll. Az üzlet teljeskörűen felújított, ami érintette az épületet, nyílászárókat, villany-víz-csatorna csöveket, vezetékeket és az elszívó rendszert. A háttérfagyasztók, az egyéb kisegítő berendezésekkel a kettéosztott tetőtérben kerültek elhelyezésre. A tetőtér raktározásra is kiválóan alkalmas. A terület, amin az épület áll, önkormányzati terület, havi bérleti díja van.

Az egység a járványhelyzet miatti korlátozások alatt is teljes nyitvatartási időben üzemelhet.

A működéséhez szükséges vendéglátóipari gépek és eszközök is újakra lettek cserélve.

Megvásárlás esetén az épület, a teljes berendezés, gépek, eszközök, illetve igény esetén az üzemeltető cégre vonatkozik. A jelenlegi arculat névvel, illetve a hozzá tartozó reklámhordozókkal együtt is átadásra kerül. Új tulajdonosa nagyon rövid időn belül át tudja venni, és folytathatja akár ezt a tevékenységet, akár mást is.

Az ár is igen a kedvező a kerületi árakhoz képest.

Jöjjön és legyen egy jó vállalkozása a kerület felkapott részén!

A megtekintéshez hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Hasonló ingatlanok