fbpx

Gödi háromszintes családi ház

Gödi háromszintes családi ház
Göd, Magyarország
Eladó 109.900.000Ft - Családi ház, Luxus
320 m2 7 Hálószoba 3 Fürdőszoba 2 Garázs

Eladó egy komolyan megtervezett, nagyon jól átgondolt háromszintes családi ház körbejárható, gyönyörű romantikus terasszal.

A földszinten egy bálterem méretű gyönyörű tér étkezővel és konyhával. Lent egy külön szoba, akár dolgozónak akár hálószobának is alkalmas.

Fent az emeleten 3 nagy hálószoba, jelenleg egy nagy nappalival ami egyszerűen átalakítható még két darab szobává. Az alsó szint jelenleg lakott, tágas nagy nappalival, hálószobával, konyhával és spájzzal. Eredeti funkciójában pedig több, mint két beállásos garázs. Itt mindennek meglehet a helye.

Az udvar egy része kövezet, ahol most is öt hat autó elfér. Mellette szép kert, fenyőfákkal.
Érdemes megnézni…
A telek mérete: 774 m2.

A lakás mérete: 320 m2

Gödi háromszintes családi ház csendes utcában áll, de a környéken minden megtalálható: bevásárlóközpont, kisboltok, gyógyszertár, iskola, óvoda.

Jöjjön és nézze meg ezt a remek házat!

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Azonnal válaszolunk kérdéseire.

Segítünk eligazodni a hitel és hitelkonstrukciók között! Sokszor tudunk ajánlani speciális, csak közvetítőn keresztül elérhető kedvezményeket, több bank ajánlata közül. Ezen túl a banki ügyintézés előkészítését, lebonyolítását is vállaljuk!
Önnek a hitelkérelem beadásakor és a szerződés aláírásakor kell csak bemennie a bankba, így nyugodtabban foglalkozhat magával a költözéssel.

Felkeltettük az érdeklődését? Érdekli további információ, vagy meg szeretné minél előbb nézni az ingatlant?

Kérésére visszahívom! Hívjon nyugodtan, hétvégén is!

Térkép

Hasonló ingatlanok