fbpx

Három szobás nagypolgári lakás

Három szobás nagypolgári lakás
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út, Magyarország
Eladó 66.900.000Ft - Lakás, Lakóingatlan, Polgári
91 m2 3 Hálószoba 1 Fürdőszoba

Csend és nyugalom a város szívében!

Árcsökkenés!

Csend és nyugalom a város szívében!
Eladó Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky út kellős közepén egy patinás múlt század eleji, rendezett házban, az első emeleten, a Hajós utcára néző, csendes 87 m²-es a két galériával 91 m²-es – akár két bejáratossá is alakítható – három szobás nagypolgári lakás.

A lakás jelenleg üres, és a tervrajzon a jelenlegi állapotnak megfelelő berendezést találja.
Szeretnénk segíteni, hogy mit is lát egy lakberendező a lakásban. Segítségül elkészítette Önnek a terveket, hogyan alakíthatja át a lakást, hogy maximális kényelemben élhessen a belvárosban. Természetesen a lakáshoz megkapja az extra kényelmes otthon terveit is.

3,8 m belmagasság nagyon jól kihasználható.
A Nyugati-pályaudvar 3 perc sétára található, mert a lakás az Arany János utca és a Nyugati között található. Mind a két Metró megálló 2 perc séta.

Közelben található a Bazilika, Szent istván tér, a Duna is andalogva elérhető 8 perc alatt. Könyvesboltok, éttermek, bankok, boltok és áruházak, sportolási lehetőségek, edzőtermek sokasága, számtalan látványosság és szórakozóhely, színházak karnyújtásnyira.

Mivel kiváló a közlekedés a környéken, minden infrastruktúra megtalálható, alkalmas a lakás akár irodának vagy rendelőnek is. Két helyiségben is van nagyon jól használható, megépített galéria.

Azonnal költözhető. A lakás kifejezetten ajánlott színházba járó, kultúrát kedvelő, belvárosi környezetet értékelő lakáskeresőknek, akik az autójukat csak a hétvégén akarják használni.

Azonnal megtekintheti a videónkat, ezzel saját magának időt és fáradságot SPÓROL meg.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Azonnal válaszolunk kérdéseire.

Segítünk eligazodni a hitel és hitelkonstrukciók között! Sokszor tudunk ajánlani speciális, csak közvetítőn keresztül elérhető kedvezményeket, több bank ajánlata közül. Ezen túl a banki ügyintézés előkészítését, lebonyolítását is vállaljuk!
Önnek a hitelkérelem beadásakor és a szerződés aláírásakor kell csak bemennie a bankba, így nyugodtabban foglalkozhat magával a költözéssel.

Felkeltettük az érdeklődését? Érdekli további információ, vagy meg szeretné minél előbb nézni az ingatlant?

Kérésére visszahívom! Hívjon nyugodtan, hétvégén is!

A videót lejjebb megtekintheti vagy a videó link:: https://youtu.be/G3sHuQF-ty4

Ingatlan Video
  • Csend és nyugalom a város szívében!
    Belvárosi lakás Budapesten eladó

Hasonló ingatlanok