fbpx
KITECO Házak
Eladó - Birtok, Családi ház, Ikerház, Lakóingatlan, Luxus, nyaraló, sorház, Új építésű

Élményterek önnek és a családjának! – > KITECO házak

Legyen az elsők között akik egy új 21. századi élményekkel teli térben lakik!

A ház 14 nap alatt felépül. De a megrendeléstől is csak max. 2-3 hónap. Nagyon gyorsan költözhető. Előre kalkulálható az ár, nincsenek rejtett költségek!

Itt mindennek megvan a helye: az óriás konyhának, étkezőnek, fürdőszobáknak, nappalinak, közösségi térnek, hálószobáknak, vendégszobának, dolgozószobának, tárgyalónak, vagy akár a fitnesz teremnek is, amit igény szerint lehet kialakítani. Mindenkinek igénye szerint.

Ez egy vázszerkezetes gyors ház! Nem könnyűszerkezetes. Nagy teherbírású fából, acél erősítéssel készül. A műszaki tartalom megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Bármilyen tér kialakítható a 2,8-tól, kb 4,5 méteres magasságig. Az anyagok a világ legjobb természetes anyagait egyesíti A fától a fagyapotig, fém erősítésekkel. Így földrengés, szél – és orkánálló.

Minden anyag szellőzik, és összhangban van egymással. Az építési koncepció végtelen lehetőséget biztosít a terek egyedi létrehozására és kialakítására. A kínálatunkban vannak különböző méretű házak is, a 80 m2-től, a 96 m2, 120 m2, 150 m2, 250 m2 vagy nagyobb. Lehet lapos vagy magas tetős is. Ahogy az építési hatóság megköveteli. A tető igen nagy teherbírású – 750 kg/m2. Ez azt jelenti, hogy simán lehet medencét, parkolót csinálni a tetőn. Mind a külső, mind a belső anyagok többségére 25 év garancia van, de a valóságban ennél sokkal tovább ellenállnak a környezeti viszontagságoknak!

KITECO HÁZ Külső megjelenés

A nagy üveg ablakok és ajtók fényt és melegséget árasztanak a család minden tagjának kényelmére. Termosz hatású a ház, mert a nap melegét beengedi, de a meleget a jó hőszigetelésnek köszönhetően nem engedi ki az 52 mm-es 3 rétegű üveg. A ház külső homlokzati elemei egyenesen Japánból jönnek és kb 250 féle design elemből lehet választani. Olyanokat, mint pl a fa, kő, csempe, tégla, /utánzatú/ designer és simple kollekciók. Ezek öntisztulók, hő és UV állók. Kiváló a hangszigetelése is a háznak. A fa a leghosszabb időre tervezett építési anyag.

Most bevezető 300.000 Ft/m2 áron az Öné lehet!

A fachwerk típusú házak már bizony több, mint 600 éve állnak /pl.Németországban/. Velence facölöpei? Nézzen meg a kitecohaz.hu oldalon még több képet és leírást.  EZ – emelt szintű szerkezetkész készültséget takar! Ebben benne vannak a vázszerkezet elemei, ajtók, ablakok, hang és hőszigetelés, a homlokzat elemei, üveg korlátok, válaszfalak.

Ami nincs benne:

  • gépészet,
  • villanyszerelés,
  • festés.

A festés viszont, mivel teljesen simák a falak, nagyon könnyű elvégezni.

Az alapozást is elvégezzük, az összes közmű bevezetésével, már 36 ezer forint/m2 áron.

A hét minden napján örömmel mutatjuk be ezt a csodás ingatlant és a benne rejlő fantasztikus lehetőségeket!

Van megnézhető referencia ház! Hívjon bizalommal!

 

KITECOHáz ajánlatok!

Panorámás családi ház Pilisborosjenőn

140m2 Panorámás családi ház Pilisborosjenőn

 

 

 

 

Tulajdonságok

Hasonló ingatlanok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük