fbpx

KITECO Házak

KITECO Házak
Eladó - Birtok, Családi ház, Ikerház, Lakóingatlan, Luxus, nyaraló, sorház, Új építésű

Élményterek önnek és a családjának! – > KITECO házak

Legyen az elsők között akik egy új 21. századi élményekkel teli térben lakik!

A ház 14 nap alatt felépül. De a megrendeléstől is csak max. 2-3 hónap. Nagyon gyorsan költözhető. Előre kalkulálható az ár, nincsenek rejtett költségek!

Itt mindennek megvan a helye: az óriás konyhának, étkezőnek, fürdőszobáknak, nappalinak, közösségi térnek, hálószobáknak, vendégszobának, dolgozószobának, tárgyalónak, vagy akár a fitnesz teremnek is, amit igény szerint lehet kialakítani. Mindenkinek igénye szerint.

Ez egy vázszerkezetes gyors ház! Nem könnyűszerkezetes. Nagy teherbírású fából, acél erősítéssel készül. A műszaki tartalom megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Bármilyen tér kialakítható a 2,8-tól, kb 4,5 méteres magasságig. Az anyagok a világ legjobb természetes anyagait egyesíti A fától a fagyapotig, fém erősítésekkel. Így földrengés, szél – és orkánálló.

Minden anyag szellőzik, és összhangban van egymással. Az építési koncepció végtelen lehetőséget biztosít a terek egyedi létrehozására és kialakítására. A kínálatunkban vannak különböző méretű házak is, a 80 m2-től, a 96 m2, 120 m2, 150 m2, 250 m2 vagy nagyobb. Lehet lapos vagy magas tetős is. Ahogy az építési hatóság megköveteli. A tető igen nagy teherbírású – 750 kg/m2. Ez azt jelenti, hogy simán lehet medencét, parkolót csinálni a tetőn. Mind a külső, mind a belső anyagok többségére 25 év garancia van, de a valóságban ennél sokkal tovább ellenállnak a környezeti viszontagságoknak!

KITECO HÁZ Külső megjelenés

A nagy üveg ablakok és ajtók fényt és melegséget árasztanak a család minden tagjának kényelmére. Termosz hatású a ház, mert a nap melegét beengedi, de a meleget a jó hőszigetelésnek köszönhetően nem engedi ki az 52 mm-es 3 rétegű üveg. A ház külső homlokzati elemei egyenesen Japánból jönnek és kb 250 féle design elemből lehet választani. Olyanokat, mint pl a fa, kő, csempe, tégla, /utánzatú/ designer és simple kollekciók. Ezek öntisztulók, hő és UV állók. Kiváló a hangszigetelése is a háznak. A fa a leghosszabb időre tervezett építési anyag.

Most bevezető 470.000 Ft/m2 áron az Öné lehet!

A fachwerk típusú házak már bizony több, mint 600 éve állnak /pl.Németországban/. Velence facölöpei? Nézzen meg a kitecohaz.hu oldalon még több képet és leírást.  EZ – emelt szintű szerkezetkész készültséget takar! Ebben benne vannak a vázszerkezet elemei, ajtók, ablakok, hang és hőszigetelés, a homlokzat elemei, üveg korlátok, válaszfalak.

Ami nincs benne:

  • gépészet,
  • villanyszerelés,
  • festés.

A festés viszont, mivel teljesen simák a falak, nagyon könnyű elvégezni.

Az alapozást is elvégezzük, az összes közmű bevezetésével, már 36 ezer forint/m2 áron.

A hét minden napján örömmel mutatjuk be ezt a csodás ingatlant és a benne rejlő fantasztikus lehetőségeket!

Van megnézhető referencia ház! Hívjon bizalommal!

 

KITECOHáz ajánlatok!

Panorámás családi ház Pilisborosjenőn

140m2 Panorámás családi ház Pilisborosjenőn

 

 

 

 

Tulajdonságok

Ingatlan Video

Hasonló ingatlanok

Vélemény, hozzászólás?