fbpx

Lakás Budapesten a Falk Miksa utcában

Lakás Budapesten a Falk Miksa utcában
Budapest, Falk Miksa u., 1055 Magyarország
Eladva 83.900.000Ft - Lakás, Luxus
69+24 m2 3 Hálószoba 1 Fürdőszoba

Lakás Budapesten a Falk Miksa utcában

Eladó a belváros szívében egy luxus felújított 2 emeleti lakás. egy perce a Parlamenttől és a Dunától, a Falk Miksa utcában.

A lakás a legnagyobb igényességgel van kialakítva, nagyon sok benne az üveg. Az üveg egyszerűen tisztán tartható, víz lepergető hatása miatt.

A lakás mérete: 69 m2 + kb 24 m2 galéria, ami 3 szoba, ebből kettő galériázott.

Az álló galéria csodaszépen van megoldva, üveggel és a galérián vannak beépített szekrények is, a hely jobb kihasználhatósága miatt. Két szoba átjárható és egy szoba teljesen különálló és szeparált.  Motoros redőnyök vannak minden ablakon és nagyon ízléses, igényes a  belső kialakítás. A riasztó is  ki van már alakítva. Már csak be kell költözni!

A szobák nem az utcára néznek, hanem a gyönyörű belső térre, ahol semmiféle átjárás nincs!, ami külön előnye a lakásnak, így teljesen csendes és mentes a külső zajoktól.

Kiváló a közlekedés.

 

Különleges ingatlant szeretne, különleges egyedi megoldásokkal, akkor ezt nem szabad kihagynia.

 

Részletes leírásért, megtekintésért hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Azonnal válaszolunk kérdéseire a lakás kapcsolatban, amit Budapesten a Falk Miksa utcában található.

Segítünk eligazodni a hitel és hitelkonstrukciók között! Sokszor tudunk ajánlani speciális, csak közvetítőn keresztül elérhető kedvezményeket, több bank ajánlata közül. Ezen túl a banki ügyintézés előkészítését, lebonyolítását is vállaljuk!
Önnek a hitelkérelem beadásakor és a szerződés aláírásakor kell csak bemennie a bankba, így nyugodtabban foglalkozhat magával a költözéssel.

Felkeltettük az érdeklődését? Érdekli további információ, műszaki leírás, vagy meg szeretné minél előbb nézni az ingatlant?

Kérésére visszahívom! Hívjon nyugodtan, hétvégén is!

 

Térkép

Hasonló ingatlanok