fbpx

Panorámás családi ház Pilisborosjenőn

Panorámás családi ház Pilisborosjenőn
Pilisborosjenő, Malom dűlő
Eladó 97.000.000Ft - Családi ház, Luxus, Új építésű
100-140 m2 3 Hálószoba 2 Fürdőszoba 2021 Építés éve 800 m2

EXKLUZÍV ÁLOMOTTHONOK – CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL ÉPÍTVE!

Eladó új építésű, modern, panorámás családi ház 800 m2 -es telekkel Pilisborosjenőn, a Malomerdő Villaparkban – egy komplex beruházás első ütemében.

1. Az épített környezet
A Malomerdő Villapark egy 30 hektáros, új parcellázású, déli fekvésű, panorámás építési terület Solymár határában, amely a Pilis hegység Budapest felé eső kapujában, a külső Bécsi útról nyíló Téglagyári út fölött található.
A terület álomszép természeti környezetben, a Határ-réti patak, valamint a Fehér-hegy és a Vendel-hegy egybefüggő erdőségei által határolt déli lankákon terül el.

Az erdők a Duna Ipoly Nemzeti Park részei és egyben Natura 2000-es védettség alá esnek, míg a Háziréti patakok túl található terület már Solymárhoz tartozik, ezért a határos területek több jogszabály miatt belátható idő távlatában nem beépíthetők.

A Malomerdő Villapark így egy elkülönült, zárt egységet képez.

A beruházás első ütemében egy elkülönült 14 db 800 m2-es ingatlanból álló telekcsoport kerül beépítésre a Fehérhegy lábánál egy 30 éves csereerdősítéssel kiváltott fenyőerdőben.

2. A beépítés legfontosabb jellemzői:

-az örök panoráma a solymári hegyekre – Panorámás családi ház Pilisborosjenőn;
-az intim belső kert;
-a parkosított út melletti zöldsáv;
-a védettség.

A házak egyszintesek, nettó alap területük 110-140 m2.

nappali-konyha-étkező + 3-4 hálószoba + 2 fürdőszoba + gardrób + háztartási helyiség + közlekedő.

A Kitecoházak karakterét a beépítési terv egyértelműen a lejtőre simuló, azzal párhuzamos esésvonalú, lapos tetőkkel fedett, ritmusosan tagolt, de egyszerű tömeg formájú épületekkel határozza meg. Részletek: https://kitecohaz.hu/

A pontalapok a kiváló teherbírású kiscelli agyagba fúrt betonoszlopok, melyekbe a betonozás során beépítik az oszlopokat tartó rozsdamentes acél tartókat.

Az épületek szerkezeti anyaga 28×28 -as ragasztott több száz éves élettartamú fa oszlopok melyeket speciális fém kötőelemekkel, 3.775 raszter távolságú, négyzetrácsos, évszázadok óta alkalmazott fachwerk technológiával rögzítenek.

A szerkezet stabilítását, földrengés állóságát az oszlopokat rögzítő robosztus vas andráskeresztekkel érik el.
Az osztrák gyártó a szerkezeti elemekre 25 év garanciát ad.

A fa alapanyagú födémeket Németországban gyártják. A 15 cm széles ragasztott 750 kg/m2 teherbírású paneleket zaj ellen 10 cm fagyapottal szigetelik, melyre a padlófűtés paneljei és szerelőbeton kerül.
A tetőfödémeket 25 cm vastagságban szintén fagyapottal szigetelik amire svájci gumi fóliát terítenek.

A lépésálló vízszigetelésre murvát hordanak fel. Az esővizet rejtett ereszcsatornák gyűjtik és vezetik le az esővíz tárolóba, ahonnan az állandó tetszőlegesen beállítható nyomást biztosító olasz Pedrolló szivattyúval kerül újrahasznosításra.

A homlokzatok meghatározó elemei a minimál stílusban beépített csúcstechnológiával előállított üvegek, melyeket három nyugat Európai országból szállítanak be.

A fix 3 rétegű 6 cm széles üvegeket Angliából érkeznek. Az üvegrétegek közé argon gázt töltenek az üvegfelületekre nano technológiával fémport hordanak fel, amivel 0.54 w/m2 K hőátbocsátási tényezőt érnek el.
Az üveget tartó faszerkezetek több választható színű alumínium borítást kapnak.
A hatalmas akár 2×180×300-as üvegfelületű minimál stílusú tolóajtókat Olaszországban gyártják.
A többi egyedi méretű fa nyílászáró szintén alumínium borítást kap.

A homlokzatok burkolata japán fa és kő hatású fiber cement lapok, amelyek rozsdamentes acél tartókkal kerülnek rögzítésre.

Az épületek energiaellátását az elektromos hálózatra oda-vissza mérő órával csatlakozó központi 50 kw-os napelemes rendszer biztosítja. Egy házra az éves termelés ⅙ -od része jut, amely lehetővé teszi hogy elektromos panelekkel vagy szőnyegekkel való fűtés és melegvíz előállítás esetén is 0 legyen az éves energiamérlege.

Igény szerint felárért lehetőség van az építkezéssel egyidőben, vagy azt követően a fűtési-hűtési energiát és a használati melegvizet víz-levegős hőszivattyúval előállítani, valamint a házat alacsony hőfokon üzemelő padló fűtéssel vagy mennyezet hűtéssel-fűtéssel ellátni. Ezzel úgy csökkenthetjük az épület energia igényét, hogy az elektromos autók töltését is ” ingyen” otthon tudjuk megoldani.

Ezzel a mai legkorszerűbb módon hozzá tudunk járulni a levegő és környezetünk védelméhez.

Egyedi igény szerint választható burkolatokat, a szanitereket és a szerelvényeket a megrendelő biztosítja.

3. Az ingatlan – Panorámás családi ház Pilisborosjenőn:

telek mérete: 800 m2
építési övezet: LAm-1
beépítési mód: szabadonálló
beépíthetősége: 20%
épületmagasság: maximum 5,5 m
zöldfelület: minimum 60%
közművek: a DMRV üzemelésében lévő vezetékes víz, a szolgáltató Malomdűlő Kft által kiépített és fenntartott egyedi szennyvíz tisztító berendezés, valamint az 50 Kw-os napelemmel táplált oda-vissza mérő óra melyről a házak almérőn keresztül kapják az áramot.

4. Közlekedés

Gépkocsival a Malomdűlő a 10 -es számú országos főúton, az ürömi körforgalmat elhagyva, a 13 -as km kő után a Bécsi út folytatásában a Téglagyári gyűjtő úton keresztül érhető el.
Az Árpád híd pesti hídfőjétől induló távolsági buszok és a budai hídfőtől, a Szentlélek tértől induló fővárosi „kék” buszok egyaránt megállnak a Téglagyári úti megálló helyen.
A Budapestre utazás alternatív lehetőségét biztosítja a Nyugati Pályaudvar és Solymár vasútállomás között gyorsvasútként 24 perc alatt – óránként kétszer, csúcsidőben háromszor – közlekedő vonat járat. A közelmúltban felújított Solymári állomás XXI. századi körülményeket, kiépített P+R parkolót biztosít a vasúti tömegközlekedést igénybe vevő utazóközönség számára.

5. Infrastruktúra

Az „Auchan Pilis-Solymár” áruház légvonalban 1 km-re, míg a solymári vasútállomás 1,5 km-re található. Az oktatási és egyéb intézmények a környező településeken, vagy Bp.-en elérhetők.

Az ár az emelt szintű szerkezetkész állapotra vonatkozik!

Jöjjön és ismerje meg ezeknek a luxusházaknak a lényegét! Teremtsen jövőt az unokáknak is!
Hívjon bizalommal a hét minden napján!

Ingatlan Video
Térkép

Hasonló ingatlanok

Vélemény, hozzászólás?