fbpx

Szentendrei 6 szobás ház eladó

Szentendrei 6 szobás ház eladó
Szentendre, 2000 Magyarország
Eladva 178.900.000Ft - Családi ház, Lakóingatlan, Polgári, Tégla
667 nm 7 Hálószoba 2 Fürdőszoba 2 Garázs

Szentendrén eladó egy kúria hangulatú igényes, komfortos minden igényt kielégítő ház. Szép, nagy, csendes, kertes, két garázsos, medence, szauna, ….

 

A ház két szárnyú, hat szoba plusz a kiszolgáló helyiségek. A szobák majdnem mindegyikhez tartozik külön fürdőszoba, étkező helység & vagy konyha. Van lent egy központi nagyon igényesen felszerelt konyha és külön egy 12 fős étkező is. A középső részen – a két szárny között – van a közös nagy nappali.

Szentendrei 6 szobás ház nappalijából nyílik egy hatalmas belső kertre néző, részben panorámás terasz egy nagy árnyékolóval /nap és eső ellen/. Így nyári esős napokon is vidáman lehet piknikezni, grillezni a teraszon!

 

Az alsó szinten van a nagy „játékszoba”! Biliárd, csocsóval és gépekkel. Szembe vele a bortároló, még ugyanezen a szinten a medence, téli kertjével, a hozzátartozó szaunával is és zuhanyzóval. Ebből a medence részből szabad a kijárás a kertbe is. A medencéhez öntisztító robot is tartozik.

A házat gyönyörű kert öleli magába. Telekterület: 1583 m2

Jöjjön nézze meg!

 

Segítünk eligazodni a hitel és hitelkonstrukciók között! Sokszor tudunk ajánlani speciális, csak közvetítőn keresztül elérhető kedvezményeket, több bank ajánlata közül. Ezen túl a banki ügyintézés előkészítését, lebonyolítását is vállaljuk!
Önnek a hitelkérelem beadásakor és a szerződés aláírásakor kell csak bemennie a bankba, így nyugodtabban foglalkozhat magával a költözéssel.

Felkeltettük az érdeklődését? Érdekli további információ, műszaki leírás, vagy meg szeretné minél előbb nézni az ingatlant?

Kérésére visszahívom! Hívjon nyugodtan, hétvégén is!

Térkép

Hasonló ingatlanok