fbpx
Szentendrei 6 szobás ház eladó
Szentendre, 2000 Magyarország
Eladó 178.900.000Ft - Családi ház, Lakóingatlan, Polgári, Tégla
667 nm 7 Hálószoba 2 Fürdőszoba 2 Garázs

Szentendrén eladó egy kúria hangulatú igényes, komfortos minden igényt kielégítő ház. Szép, nagy, csendes, kertes, két garázsos, medence, szauna, ….

 

A ház két szárnyú, hat szoba plusz a kiszolgáló helyiségek. A szobák majdnem mindegyikhez tartozik külön fürdőszoba, étkező helység & vagy konyha. Van lent egy központi nagyon igényesen felszerelt konyha és külön egy 12 fős étkező is. A középső részen – a két szárny között – van a közös nagy nappali.

Szentendrei 6 szobás ház nappalijából nyílik egy hatalmas belső kertre néző, részben panorámás terasz egy nagy árnyékolóval /nap és eső ellen/. Így nyári esős napokon is vidáman lehet piknikezni, grillezni a teraszon!

 

Az alsó szinten van a nagy „játékszoba”! Biliárd, csocsóval és gépekkel. Szembe vele a bortároló, még ugyanezen a szinten a medence, téli kertjével, a hozzátartozó szaunával is és zuhanyzóval. Ebből a medence részből szabad a kijárás a kertbe is. A medencéhez öntisztító robot is tartozik.

A házat gyönyörű kert öleli magába. Telekterület: 1583 m2

Jöjjön nézze meg!

 

Segítünk eligazodni a hitel és hitelkonstrukciók között! Sokszor tudunk ajánlani speciális, csak közvetítőn keresztül elérhető kedvezményeket, több bank ajánlata közül. Ezen túl a banki ügyintézés előkészítését, lebonyolítását is vállaljuk!
Önnek a hitelkérelem beadásakor és a szerződés aláírásakor kell csak bemennie a bankba, így nyugodtabban foglalkozhat magával a költözéssel.

Felkeltettük az érdeklődését? Érdekli további információ, műszaki leírás, vagy meg szeretné minél előbb nézni az ingatlant?

Kérésére visszahívom! Hívjon nyugodtan, hétvégén is!

Térkép

Hasonló ingatlanok

Pula régi malom
Eladva

Pula régi malom

Pula Nagyvázsony mellett található nagyon hangulatos település. A Balatontól… Tovább

92.900.000Ft