Márton út – Csillaghegy és Rókahegy találkozásánál csendes, családi ház eladó – 154 m2

Márton út – Csillaghegy és Rókahegy

találkozásánál

csendes, családi ház eladó – 154 m2

Molnár Adrienne Márton út Csillaghegy 154 m2 házak lakások

Csillaghegyen, az Aranyhegy és a Rókahegy találkozásánál, nagyon csendes, zöldövezeti és családi házas környezetben eladó, egy kétszintes, négy szobás, nagy nappalis, nagy teraszos, 521 m2 kertel rendelkező családi ház. A ház mögött van egy 30 +7 m2, pl. műhelynek vagy garázsnak való külön kis építmény is, és egy nagy, 2 kocsis fedett beálló.

A földszinten van a konyha, ami egy átadó pulttal illeszkedik a nappalihoz. A konyhából nyílik a kamra. A nappaliból van kijárás a 30 négyzetméteres teraszra. A fölszinten van egy kis szoba dolgozónak, vagy gyerekszobának. Ezen a szinten van szép nagy fürdőszoba káddal, és épített zuhanyzóval.

A földszinten is és az emeleten is van klima! A gáz fogysztása minimális!

Bentről lépcső vezet fel az emeletre, ahol jelenleg egy nagyobb szoba van, egy zárt erkéllyel, és három kisebb szoba van kialakítva, ami gipszkarton fallal van elválasztva, így könnyen átalakítható egyedi igényeknek megfelelően.

Az emeleten is van egy fürdőszoba. Van egy nyitott erkély, mely hátra a kertre néz.

Az emeleten ki van alakítva egy kisebb konyha, tárolókkal, így két generáció számára is ideális életteret biztosit.

A házat megkerülve ugyan, de hátulról egy teljesen külön bejárat is van, így kialakítható a két szint teljesen külön bejárása.

 

Molnár Adrienne Márton út Csillaghegy 154 m2 házak lakások
A kert szép zöld, fás, intim. Grillező és hintaágy is van.

A közlekedés jó, két percre van a buszmegálló, a Hév is könnyen elérhető.
A közelben számos iskola, óvoda, gimnázium és a Milton Friedman Egyetem is csak 6 perc autóval /2,6 km/. A Római part sétáló része is 2,4 km re van, 9 perc biciklivel. A Lupa Beach, Budakalász, Tó u., 5,1 km, 19 perc biciklivel, de csak 4,7 km autóval, és 6 perc.

Molnár Adrienne ingatlanos új építésű házak lakások
A ház mellett közvetlenül egy kispatak csordogál.

Vásárlási lehetőségek sokasága, Auchan, piac, bevásárló központok és a strandfürdő is gyalogos távolságra van.

A ház egy festés után, akár azonnal költözhető, illetve a külső homlokzatot csak le kell színezni, mert a szigetelése is nemrég készült el.

Jöjjön és nézze meg! Legyen családjának egy igazán kellemes, csendes otthona!

És az ára:

118 500 000,- forint

A hét bármely napján hívhatsz, szombat, vasárnap is!

Hívj és beszéljük meg az időpontot a megtekintésre!

A ház mellett közvetlenül egy kispatak csordogál. Vásárlási lehetőségek sokasága, Auchan, piac, bevásárló központok és a strandfürdő is gyalogos távolságra van. A ház egy festés után, akár azonnal költözhető, illetve a külső homlokzatot csak le kell színezni, mert a szigetelése is nemrég készült el. Jöjjön és nézze meg! Legyen családjának egy igazán kellemes, csendes otthona!