Panoráma út – Pilisborosjenő,

tégla építésű,

3 szinten, garázs, szauna, fittnesz terem, nagy szobák, erkélyek.

Családi ház eladó – 254 m2

Gyönyörű – pilisi örök panorámával, eladó, lakóövezetben, háromszintes, tégla építésű, családi ház,

jó energetikai paraméterekkel.

Molnár Adrienne Márton út Csillaghegy 154 m2 házak lakások

A magastetős ház a hegyoldalba épült. A ház adottságaiból adódóan örökpanoráma van a pilisi hegyekre!

A jól megépített tégla ház, kis energia felhasználású, ezért a ház méretéhez képest, igen alacsony a rezsi számlája. Bőben belefér az ajánlott mennyiségekbe. A téli, hideg hónapokban sincs 35 ezer forintnál nagyobb gázszámla, ami nyáron csak kb. 6-7 ezer.

Egy szép, nagy előkert fogad minket.

A földszinti részen: van a garázs, mögötte a szauna rész, és egy nagy fittneszterem, ami tárolásra is kiváló. Mellette van egy teljesen elszeparált, elkülönített lakórész, egy nagy szobával, előtérrel, konyhával. Mögötte pedig a fürdőszobával. Ez a rész kiválóan alkalmas gyerek vagy nagyszülő különálló lakrészének, de bárminemű rendelőnek, irodának is.

Az emeletre jobb oldalon egy lépcsősoron jutunk fel, ahol van egy nagy amerikai konyhás nappali, kandallóval! A nappali szobából nyílik egy nagy terasz, ahonnan gyönyörű a pilisi panoráma!

Molnár Adrienne Márton út Csillaghegy 154 m2 házak lakások

Az emeletre egy szépen megmunkált falépcsőn tudunk felmenni, ahol három nagy szoba és egy fürdőszoba található. Az egyik szoba úgy van kialakítva, hogy tartozik hozzá egy konyha is. Ez is teljesen külön lakrészként is használható. A völgy felé itt is van egy nagy erkély, ahonnan szintén gyönyörű a panoráma.

A ház mögött van egy fedett nagy rész, ahol egy borospince szerű kis helyiség van, illetve grillezési lehetőség.

Molnár Adrienne ingatlanos új építésű házak lakások

A ház mögött egy hátsókert van, gyümölcsfákkal.

Nagycsaládnak, több generációnak is kiválóan alkalmas a ház.

Jöjjön nézze meg! A hét minden napján hívhat, időpontegyeztetésért!

Jöjjön és nézze meg! Legyen egy örökpanorámás háza a Pilisi hegyekre, ami  kellemes, csendes otthona az egész családnak!

És az ára:

149 990 000,- forint

A hét bármely napján hívhatsz, szombat, vasárnap is!

Hívj és beszéljük meg az időpontot a megtekintésre!

A ház mellett közvetlenül egy kispatak csordogál. Vásárlási lehetőségek sokasága, Auchan, piac, bevásárló központok és a strandfürdő is gyalogos távolságra van. A ház egy festés után, akár azonnal költözhető, illetve a külső homlokzatot csak le kell színezni, mert a szigetelése is nemrég készült el. Jöjjön és nézze meg! Legyen családjának egy igazán kellemes, csendes otthona!