Pilisvörösvár, Bokor utca

+ 1000 m2 telek.

Pilisvörösvár, Bokor utca 65 m2 + 20 m2 terasz,

+ 1000 m2 telek.

Tégla ház.

 

Csend és nyugalom,

10 percre Óbudától!

Pilisvörösvár Bokor utca

Ön lehet az Első tulajdonosa annak a vadonatúj 65m2 + 20 m2 terasz /75 négyzetméteres/ TÉGLA háznak, amely Pilisvörösvár legcsendesebb részén van.

Egy 1000 M2 /négyzetméteres/, saját önálló kerttel, egy óriás nappali /38m2/, benne jól beépített konyhával, és étkezővel, mellette két külön hálószoba, és egy zuhanyzós fürdőszoba. Ideális pároknak, és egy gyereknek.

Bármilyen évszakban kiválóan használható a 20 M2 /négyzetméteres/ terasz. Később be is fedhető.

A kert akkora, hogy később még hozzáépíthető a házhoz, vagy új épület is ráépíthető.

Elsőosztályú 12 cm-es grafit Nikecell szigetelés van a falakon. Háromrétegű hőkamrás ablakok, zsalukő kerítés, oszlopokkal. Kiváló a hőszigetelése a háznak, H1-s /kedvezményes/ tarifája van! Az energia igénye, és a fűtési költsége is elenyésző!

A kert elején van egy zárt garázs, ahova nem csak az autó fér majd be, hanem egyég tárolandó holmik is, vagy kerti szerszámok. A bejárat a házhoz és a kerthez is egy nagy tolóajtóval van megoldva, amire később motort lehet szerelni.

Gyere el és nézd meg ezt a rejtett szigetet magadnak és legyél tulajdonosa!

A ház családiházas környezetben van, és az utca végén található, ezért oda már csak az megy, aki hazamegy vagy vendégségbe.

A buszmegálló, Budapest, Solymár, Pilisvörösvár irányba, kb 2-3 perc séta.

A solymári vasútállomás kb 3-4 perc kocsival, ahonnan 24 perc a Nyugati pályaudvar. A vonatok oránkét 2-szer közlekednek, csúcsidőben 3-szor.

Vásárlási lehetőségek: a solymári Auchan – 3 perc autóval, piac – Pilisvörösváron, Óbuda – 7-8 perc autóval, ott bevásárló központok és minden fontos dolog megtalálható.

Gyere el és nézd meg! Legyen egy igazán kellemes, csendes otthonotok!

És az ára:

63 000 000,- forint

A hét bármely napján hívhat, szombat, vasárnap is!

Hívjon és beszéljük meg az időpontot a megtekintésre!

A ház mellett közvetlenül egy kispatak csordogál. Vásárlási lehetőségek sokasága, Auchan, piac, bevásárló központok és a strandfürdő is gyalogos távolságra van. A ház egy festés után, akár azonnal költözhető, illetve a külső homlokzatot csak le kell színezni, mert a szigetelése is nemrég készült el. Jöjjön és nézze meg! Legyen családjának egy igazán kellemes, csendes otthona!