Malomdűlő

Villapark – tégla ház

Az álmodat valósággá váltjuk, mindaddig amíg elégedett nem leszel az eredménnyel!

A Pilis örök panorámája!

Eladó tégla ház a Malomdűlőben! 869 m2 telken, 100-140 m2-ig.

A terület a Pilis Budapest felé eső kapujában, álomszép természeti környezeteben, a Határ-réti patak, valamint a Fehér-hegy és a Vendel-hegy egybefüggő erdőségei által határolt déli lankákon terül el.

A Malom Erdő Villapark projekt fő értékei, a természeti környezetbe ágyazottság, az örök panoráma a solymári hegyekre, a parkosított út melletti zöldsáv, a védettség, és az intim lakókert.

A környezet: A Pilis Budapest felé eső kapujában a Fehér-hegy és Vendel-hegy lábainál található a 30 ha-os fejlesztési terület. A több mint egy kilométer hosszan elnyúló lankás déli domboldalakat északról a Duna Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó NATURA 2000-es védettség alá eső tölgyesek, déli oldalról a solymári település határt kijelölő Háziréti patak zárják közre. Délkeleti irányban további lakó célú, illetve sport és oktatási célú fejlesztési övezetek lesznek. Nyugatra egy elvékonyodó hétvégi házas telekcsoport húzódik a Háziréti Horgásztóig.

Azt ingatlanok nagy értéke a déli irányban nyíló panoráma.

 

Ház terv

Megvalósítjuk az álmaidat és nem állunk meg addig, amíg nem vagy elégedett a végeredménnyel.

A hely

Alaprajz

Tervek

Koncepció

Műszaki

Alaprajz

/variációk/

Koncepció

KÖZLEKEDÉS ÉS INFRASTRUKTÚRA

Gépkocsival a Malomdűlő a 10-es számú országos főúton, az ürömi körforgalmat elhagyva, a 13-as km kő után a Bécsi út folytatásában a Téglagyári gyűjtő úton keresztül érhető el.

Az Árpád híd pesti hídfőjétől induló távolsági buszok és a budai hídfőtől, a Szentlélek tértől induló fővárosi „kék” buszok egyaránt megállnak a Téglagyári úti megálló helyen.

A Budapestre utazás alternatív lehetőségét biztosítja a Nyugati Pályaudvar és Solymár vasútállomás között gyorsvasútként 24 perc alatt – óránként kétszer, csúcsidőben háromszor – közlekedő vonat járat. A közelmúltban felújított Solymári állomás XXI. századi körülményeket, kiépített P+R parkolót biztosít a vasúti tömegközlekedést igénybe vevő utazóközönség számára.

Az „Auchan Pilis-Solymár” áruház légvonalban 1 km-re, míg a solymári vasútállomás 1,5 km-re található. Az oktatási és egyéb intézmények a környező településeken, vagy Bp.-en elérhetők.

Műszaki tartalom

A műszaki tartalomból:

Alapozás vasalt alap lemezre.
Falazat 30 -as tégla porotherm dryfix rendszerű, falazat alá szigetelő lemez GV45.
A fűtést és a melegvizet a hőszivattyú biztosítja. A házban padló fűtés lesz! Az aljzatszigetelés 15 cm lépés álló szigetelés, tükör fóliával, vasalt esrich betonnal.
12 cm homlokzati hőszigetelés. Külső homlokzat, nemesvakolat. Baumit szinezovel.
Nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel.
2 db fürdő, káddal, zuhanyzóval. A vizes blokkban Grohe falba építhető WC tartály lesz beszerelve, illetve Kludi mosdó, zuhany vagy kád töltő. Alföldi szaniterek.
Födém. Fa szerkezetű. Erre 20 cm hőszigetelés, kőzet gyapottal. Hő- és tükör foliázva.

A mennyezet gipszkartonozva lesz. Gletteléssel, festéssel.
Villanyszerles. Helységenként 4 db dugalj, 1 db fali csillárkapcsoló.
Tetőre lemezfedés, az alacsony dőlésszög miatt.

Részletes műszaki leírás a helyszini megtekintése után.

Minden paraméter változtatható!

Végleges ajánlat a személyes egyeztetés és igények után!

Várható átadás 8-9 hónap!

A ház ára:

/100 m2 + 20 m2 terasz/

117 000 000,- Forint

 

Molnár Adrienne

Molnár Adrienne

Ingatlantanácsadó

Hívj és egyeztetünk!