Jogi nyilatkozat

Budapest, 2024 január 02.

Az ingatlanos weboldalon található információk és ajánlatok kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, pénzügyi tanácsadásnak vagy befektetési ajánlatnak. Az oldalon szereplő ingatlanbefektetési ajánlatok nem garantálnak biztos hozamot, és az ingatlanbefektetésekkel kapcsolatos döntések meghozatala előtt javasoljuk, hogy konzultáljon megfelelően képzett szakemberekkel, például pénzügyi tanácsadókkal vagy jogi szakértőkkel.

A weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az ingatlanbefektetésekkel kapcsolatos döntésekből eredő esetleges veszteségekért. Kérjük, alaposan mérlegelje pénzügyi helyzetét és kockázattűrő képességét, mielőtt ingatlanbefektetést hajtana végre.

Az oldal tartalma nem minősül hivatalos ajánlattételnek, és az ingatlanokkal kapcsolatos minden információ előzetes értesítés nélkül megváltozhat. Az ingatlanok piaci értékének változásai és az ingatlanpiaci viszonyok alakulása befolyásolhatják a befektetés hozamát, ezért a múltbeli teljesítmények nem jelentenek garanciát a jövőbeni eredményekre.

Jelen nyilatkozat Magyarország jogi szabályozásának megfelelően készült, és célja, hogy védje az üzemeltetőt és a felhasználókat egyaránt.

 

Molnár Adrienne

ügyvezető

Tramos Kft.

Székhely: 1161 Budapest, Szepesi utca 35.

Adószám: 14982581-1-42

Cégjegyzékszám: 01-09-928831

Kapcsolat: ingatlaokat@ingatlanokat.hu

 

 

Elektronikus aláírás elfogadhatósága

Az ingatlanos weboldalon történő bármilyen szerződéskötés, nyilatkozat vagy egyéb jogi aktus során az elektronikus aláírás és/vagy az elektronikus dokumentumok használata teljes mértékben elfogadható, és azokat a magyar jogszabályok szerint érvényesnek tekintjük. Az elektronikus aláírás ugyanolyan joghatással bír, mintha az írásban, kézzel aláírt dokumentumok lennének.