BALATONFÖLDVÁR

PELSO LUXUS

APARTMAN LAKÁSOK

 

BEFEKTETÉSI AJÁNLATUNK

Vásároljon befektetési céllal apartmanjainkból! Az üzemeltetést pedig bizza ránk, teljeskörű menedzsmentet, karbantartást, bérlő kezelést biztosítunk.Dolgoztassa a pénzét magas megtérülés mellett és az ingatlanbefektetések biztonságával.

Turisztikai vonzerő: Balatonföldvár népszerű úti cél, mely folyamatos látogatottságot biztosít.

Ingatlan értéknövekedés: Az új parcelázású lakóövezet és a kiváló infrastruktúra miatt az ingatlanok értéke folyamatosan növekszik.

Kényelem és biztonság: A teljes felszereltségű apartmanok azonnal üzemeltethetők, minimális ráfordítással maximális hozam érhető el.

Helyszín és környezet: Közlekedés: Az M7-es autópálya közelsége gyors elérhetőséget biztosít Budapest és más nagyvárosok irányába. A Szántódi rév autóval 5 percre található, amivel a Balaton északi partja is könnyen elérhető

Szolgáltatások: Az apartmanok közelében található óvoda, iskola és bevásárlási lehetőségek révén a családok számára is ideális választás.

Szabadidős lehetőségek: A Völgyhíd Horgásztó és a Kőröshegyi Levendulás közelsége számos kikapcsolódási lehetőséget kínál.

 

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Fektessen be Balatonföldváron, és élvezze a stabil, évi 14%+ hozamot biztosító apartmanok előnyeit.

A PELSO egy 22 szobás, 50 fő befogadására alkalmas lakópark, 50 férőhelyes lobby, úszómedence, szauna, gőzfürdő, jacuzzi, napozóteraszok, nyári kávézó, bár és a vendégek számára elegendő parkolók.

Ön nem csak lakásokat vásárol, hanem egy szervezett üzletet is! Teljes apartman felszereltség ágyneművel, fürdőköpenyekkel, edényekkel, bútorokkal és kiegészítőkkel a vendégek teljes ellátásához és kikapcsolódásához.

Az épületegyüttes lobbyjának, SPA-jának és parkolójának közös a tulajdonjoga.

A hét bármely napján hívhat, szombat, vasárnap is!

Hívjon és beszéljük meg az időpontot a megtekintésre!

EZT KAPJA TŐLÜNK:

JOGI SZOLGÁLTATÁS

Jogászaink teljeskörűen megoldják a befektetéssel és az ingatlan bérbeadásával kapcsolatos jogi teendőket

AZ APARTMANOK ELADÁSAKOR MAGAS TŐKENYERESÉGET REALIZÁLHAT

A gondosan megválasztott értékes ingatlan értéknövekedése magasabb lesz, mint a ingatlanpiac átlaga.

BÉRBEADÁSBÓL PASSZÍV JÖVEDELEM

Minden a bérléssel kapcsolatos feladatot átveszünk Öntől. Gondozzuk az ingatlant és menedzseljük a bérlőit is.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

JÖVEDELMEZŐSÉG

Stabil hozam: Az apartmanok üzemeltetése biztos bevételt jelent az év minden időszakában.

MEGBÍZHATÓSÁG

A jogi szolgáltatások révén csökkentik a befektetők kockázatát, és stabil hozamot kínálnak, növelve a befektetés biztonságát.

KÉNYELMES ÜGYINTÉZÉS

A vállalat vállalja az apartmanok teljes menedzsmentjét, karbantartását és bérlők kezelését, így Önnek csak a befektetés élvezetére kell koncentrálnia.

A hét bármely napján hívhat, szombat, vasárnap is!

Hívjon és beszéljük meg az időpontot a megtekintésre!