fbpx

Kapcsolat

Nyugodtan keressen akár hétvégén is, személyesen várom hívását!

Molnár Adrienne vagyok.

Az az ingatlanközvetítő, akivel együttműködve sokkal könnyebben tudsz döntéseket hozni és nagyobb biztonsággal eredményt elérni az ingatlanoddal kapcsolatban.

Vajon miért?

Egyrészt azért, mert én nem az ingatlanokra specializáltam magamat, hanem a maximális elégedettség elérésére.

Másrészt pedig azért, mert a MIOSZ (Magyar Ingatlanosok Országos Szövetsége) tagságom az etikus hozzáállásomat és a szakmai hozzáértésemet garantálja neked. 

Egy ingatlan hatalmas – legtöbbször nem csak pénzben mérhető – érték, hiszen sokszor egy élet munkájának az eredménye. Ezért az eladás vagy vétel minden lépése teljes elkötelezettséget és szakmai alázatot érdemel. Ezt a folyamatot az ugyanezen elveket valló szakértői csapat – értékbecslő, ügyvéd, pénzügyi tanácsadó – bevonásával viszem végig.

Akár eladni akarsz, akár venni, nekem az a célom, hogy a fentiek jegyében eredményesen közvetítsek a felek között – akár oroszul vagy angolul is -, hogy olyan egyezséget hozzak össze, amivel maximálisan elégedett leszel.

Ha eladsz, akkor kapd meg a legtöbbet, ha veszel, akkor ne fizess többet, mint amennyit ér!

Én nem állok le ott, ahol mások legtöbbször már abbahagyják, mert azt Te döntöd el, hogy mikor vagy elégedett

Mottóm: Az ingatlanban “otthon” vagyok! 🙂 

Főleg Budapest és környéki ingatlanokkal foglalkozom, 6 éves szakmai és 20 éves ügyfélkapcsolati tapasztalattal rendelkezem.

A felkészültséget, a helyismeretet és a naprakész tájékozottságot tartom legfőbb szakmai erényeimnek; és ezeket nem csak az ingatlanpiacon!

Filológus magiszter tanárként végeztem, de vonzalmam a tágabban értelmezett épített környezetünk szépségéhez még régebbi. Már azelőtt lakberendező képesítést szereztem, mielőtt az ingatlanokkal elkezdtem foglalkozni, de ennek a tudásnak a hasznát csak azóta érzem igazán, amióta ezt az ügyfeleim elégedettségének a növelésére tudtam/tudom fordítani.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Ha egy házat vagy lakást szeretnél eladni, akkor meg tudom mutatni, hogyan tudod az erősségeit hangsúlyozva azt vonzóbbá tenni; pl. hogyan érdemes berendezned, átrendezned a fényképek készítése előtt, vagy felkészítened a bemutatásokra. Azért, hogy nagyobb eséllyel, és az elérhető legmagasabb áron tudd majd értékesíteni.

Ha ingatlant vennél, akkor pedig – az elképzeléseid és az igényeid ismeretében – “láttatni tudom”, hogyan tudod a lakótereket kialakítani, berendezni, otthonossá tenni, esetleg mit érdemes felújítani, átalakítani, és hogyan tudod az otthonérzet megteremtése érdekében a legtöbbet kihozni belőle.

Mindezekkel megkönnyítem a döntéseket, egyszerűbbé teszem a lebonyolítást, és megnövelem a siker esélyét.

Sokan vélik úgy, hogy az ingatlanosok csak a jutalékért dolgoznak, abból akarnak meggazdagodni.

Én ennél többre tartom magamat.

Nekem az a célom, hogy minden esetben meghaladjam az elvárásokat, mert szívügyem az ügyfeleim elégedettsége.

Ami számomra az igazi gazdagság! 

Bízd rám magadat!

 

Hívj vagy írj és lépjünk munkakapcsolatba!

Tisztelettel és szeretettel várom a hívásodat.

Molnár Adrienne

ingatlan és pénzügyi közvetítő

Molnár Adrienne ingatlanos új építésű házak lakások

Elérhetőségeim:

Telefon: +36/70-432 46 81
Viber: +36/70-432 46 81
Skype: trudium-adrienne
Еmail: ingatlanokat@ingatlanokat.hu

Facebook

További információkért, és időpontért várom hívásodat, akár hétvégén is.

Loading...