fbpx

Képzeljen el valakit, aki több, mint ingatlanközvetítő. Akitől rendszeresen hasznos, és Önnek fontos információkat kap, hogy könnyebb és egyszerűbb legyen döntéseket hoznia ingatlanával, pénzügyeivel kapcsolatban – akár eladni, akár megtalálni akarja azt az otthont, amire vágyik.

Ön teljes körű támogatást érdemel, hiszen sokszor egy élet munkája fekszik egy adott lakás vagy ház eladásában, vételében.

Molnár Adrienne vagyok. És én ezt adom Önnek.

Az a célom,hogy Ön mindig a legjobban jöjjön ki az üzletből.

Megoldásokat keresek, közvetítek az emberek között. Egyezséget hozok össze mindkét fél megelégedésére. Magyarul, oroszul, vagy akár angolul.

A Magyar Ingatlanosok Országos Szövetségének regisztrált tagja vagyok. Ez a szervezet csak képzett, végzettséget igazoló bizonyítvánnyal rendelkező szakembereket vesz föl a tagjai közé.

Az Ön biztonságát az ügylet-lebonyolításának szakértő (értékbecslő, ügyvéd, pénzügyi tanácsadó) csapatával teszem gördülékennyé és eredményessé.

Az ingatlan nagy érték, az életvagyona jelentős része. Ha eladja, akkor az érte kapott pénz, ha veszi, akkor pedig az ingatlan haszna az Ön jövője biztonságának záloga.

Haszonmaximalizálóként ekkor lépek a képbe. Ott is folytatom, ahol mások abbahagyják.

Hívjon vagy írjon és lépjünk munkakapcsolatba!

Tisztelettel és szeretettel várom a hívását.

Molnár Adrienne

ingatlan és pénzügyi közvetítő

Elérhetőségeim:

Telefon: +36/70-432 46 81
Viber: +36/70-432 46 81
Skype: trudium-adrienne
Еmail: ingatlanokat@ingatlanokat.hu

Facebook

Pénzügyi megoldások közérthetően, személyre szólóan! Szeretne eligazodni a pénzügyi ajánlatok között, megérteni hitel és hitel között a különbségeket? Hívjon! A tájékozódás kötelezettség mentes. Egy döntésnél viszont sok pénzt spórolhat meg velünk. Számoljunk együtt, érdemes!

Nem kell önnek végigjárnia a bankokat ha lakáskölcsönt,és állami támogatást igényelne. Mi lebonyolítjuk önnek a vásárlás,kölcsön,állami támogatás teljes ügyintézését, hogy önnek csak a költözéssel kelljen foglalkoznia. Segítünk hitel előminősítéssel, hogy tudja mekkora összeget igényelhet,és milyen törlesztővel számoljon. Van nálunk arra is megoldás ha megtalálta új otthonát,de még a régit nem sikerült eladnia. További információkért, és időpontért várom hívását, akár hétvégén is.

Írjon nyugodtan, lépjünk kapcsolatba!

Loading...