BALATONFÖLDVÁR

PELSO LUXUS

APARTMAN LAKÁSOK

Modern design

A hagyományos és modern technológiák találkozása. A hatalmas üvegfelületek, modern és egyedi megjelenést kölcsönöznek otthonainknak.

AA+ tanúsítvány

Ökoházaink AA+ energetikai tanúsítvánnyal rendelkeznek, tehát megfelelnek a „közel nulla energiaigény” építésügyi előírásainak.

Okosotthon megoldások

Ingatlanjainkat automata árnyékolással, okostelefonnal vezérelhető, hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerrel szereljük fel. Igény szerint napelemmel és további okosotthon megoldásokkal bővíthetőek.

Zöld Hitel

Ökoházaink megfelelnek a zöldhitel követelményeinek. Abban az esetben ha Ön is élne ezzel a lehetőséggel, vállaljuk a teljeskörű hitelügyintézést.

Minőségi építőanyagok

Csapatunk elismert európai gyártók által biztosított építőanyagokkal dolgozik, hogy sok-sok évig kiváló körülmények között élvezhesse otthona kényelmét.

Profi csapat

Munkáink mögött egy sokéves múlttal és szakértelemmel rendelkező csapat áll, így minden megrendelést a lehető legnagyobb profizmussal teljesítünk.

Eladó Balatonföldváron, új építésű, társasházban, 7 /hét/ darab különálló apartman.

Az épület kétszintes, a lakások belső kétszintesek. A jobb oldali szárnyban található 3 /három/ nagyobb lakás, a bal oldali szárnyban található 4 /négy/ darab, kétszintes, kisebb lakás.

Közötte vagy autóparkoló vagy közösségi tér lesz! A lakók kérésétől függően.
Minden lakáshoz tartozik külön terasz, a hátsó kert részben kiépíthető közös Spa terület, szaunával, medencével, pihenő résszel, gyerekeknek játszótérrel, És ez mind a közösség igényének megfelelően, vagy bármi mással helyettesíthető!

Az épület már előre haladott állapotban van, most még minden belső tér – mindenkinek egyedileg alakítható!

Minden lakás alaprajza, a számozás alatt nagyban jól látható!

 

A hét bármely napján hívhatsz, szombat, vasárnap is!

Hívj és beszéljük meg az időpontot a megtekintésre!