BALATONFÖLDVÁR

PELSO LUXUS

APARTMAN LAKÁSOK

MOST!

Az első 5 vásárlónak – ajándék konyha!

csak 2024 08. 31-ig!

A Balaton partján lakni és nyaralni egyaránt remek választás. A Balaton közvetlen közelében tölthető idő több szempontból is vonzó lehet. A gyönyörű táj, a pezsgő nyári élet és a változatos kulturális lehetőségek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a hely egyaránt kedvelt legyen a lakosok és a turisták körében.

A Balaton partján való lakás ideális lehetőséget kínál arra, hogy élvezhesd a tó minden előnyét. A nyári hónapokban fürdőzés, vízi sportok és strandolás vár, míg az év többi részében a csendesebb időszakokban gyönyörködhetsz a tó látványában és a környező természeti szépségekben.

A Balaton környékén számos népszerű üdülőhely és látnivaló található, így mindig van valami érdekes dolog felfedezni és kipróbálni. Az éttermek, bárok és szórakozóhelyek sokszínűsége biztosítja, hogy mindig legyen valami a kedvedre való.

Ráadásul a Balaton közelsége miatt könnyen elérhetőek másik települések és látnivalók is, így az itt élők és látogatók számára is változatos programlehetőségeket kínál. Összességében tehát a Balaton partján való lakás vagy nyaraló ideális kombinációja lehet a kényelemnek, a szórakozásnak és a természeti szépségeknek.

Erre van egy/ több kiváló ötletünk!

Ez egy új parcellázású terület. A közelben van a Körösvölgyi híd, kb 5 per autóval. Így kiváló a közlekedés, és elég messze van, hogy zajos legyen!

A halastó, pár perc gyalog. kb. 10 perc sétára a Balaton part, előtte még a vasúállomás, Hotel Villa Anna, a szabadstrand, a közelben még kutyafürdető hely is van! Közvetlen a parton gyönyörű és hasznos -Balatonföldvár kikötője. Nem messze, szintén pár perc kocsival, a rév, ami Szántódról indul Tihanyra!

Iskola, óvoda, focipálya, boltok, éttermek, pizzéria, csárda. Fodrászat, kozmetika, szépségműhely, bevásárlóközpont pincészetek és szőlőbirtok, és nagyon közel a kőröshegyi levendulás is. Tehát lakni is és nyaralni kiváló hely a Balaton közvetlen közelségében.

Minden lakás alaprajza, a számozás alatt nagyban jól látható!

Modern design

A hagyományos és modern technológiák találkozása. A hatalmas üvegfelületek, modern és egyedi megjelenést kölcsönöznek otthonainknak.

AA+ tanúsítvány

Ökoházaink AA+ energetikai tanúsítvánnyal rendelkeznek, tehát megfelelnek a „közel nulla energiaigény” építésügyi előírásainak.

Okosotthon megoldások

Ingatlanjainkat automata árnyékolással, okostelefonnal vezérelhető, hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerrel szereljük fel. Igény szerint napelemmel és további okosotthon megoldásokkal bővíthetőek.

Zöld Hitel

Ökoházaink megfelelnek a zöldhitel követelményeinek. Abban az esetben ha Ön is élne ezzel a lehetőséggel, vállaljuk a teljeskörű hitelügyintézést.

Minőségi építőanyagok

Csapatunk elismert európai gyártók által biztosított építőanyagokkal dolgozik, hogy sok-sok évig kiváló körülmények között élvezhesse otthona kényelmét.

Profi csapat

Munkáink mögött egy sokéves múlttal és szakértelemmel rendelkező csapat áll, így minden megrendelést a lehető legnagyobb profizmussal teljesítünk.

Eladó Balatonföldváron, luxus kivitelben, új építésű, társasházban, 7 /hét/ darab különálló apartmanlakás.

Az épület kétszintes, a lakások belső kétszintesek. A jobb oldali szárnyban található 3 /három/ nagyobb lakás, a bal oldali szárnyban található 4 /négy/ darab, kétszintes, kisebb lakás.

Közötte vagy autóparkoló vagy közösségi tér lesz! A lakók kérésétől függően.
Minden lakáshoz tartozik külön terasz, a hátsó kert részben kiépíthető közös Spa terület, szaunával, medencével, pihenő résszel, gyerekeknek játszótérrel, És ez mind a közösség igényének megfelelően, vagy bármi mással helyettesíthető!

A házakban energiatakarékos hőszivattyú keringteti a padló fűtést, nyáron pedig a padlóban is és a mennyezeten is hűtés van.

Prémium műanyag nyílászárók három rétegű hőszigetelt üvegekkel vannak ellátva.
A nagy üvegfelületek és a kitűnő tájolás révén a lakás egész nap kellemesen világos és napfényes.

Mindenki számára ideális elrendezésű és logikus elosztású, kiváló állapotú, modern lakás.

Az árban benne van a konyhabútor is. Kérésre az egész berendezést is lehet kulcsrakészen kérni, az igényeknek megfelelően.

Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak a fiatal és régebben fiatal pároknak, akik igényes otthont keresnek, valamint egy-két gyermekes családoknak, home office-ban dolgozóknak és befektetőknek egyaránt.

Az épület már előre haladott állapotban van, most még minden belső tér – mindenkinek egyedileg alakítható!

Minden lakás alaprajza, a számozás alatt nagyban jól látható!

A hét bármely napján hívhatsz, szombat, vasárnap is!

Hívj és beszéljük meg az időpontot a megtekintésre!

Nézd meg a referenciákat!

A közelben a Völgyhidi Halastó – Élményhorgászat romantikus környezetben a KörösVölgyhidi-Viadukt lábánál

A Kőröshegyi Széchenyi Zsigmond Vadászkastélyhoz tartozó 32 hektáros birtokon, lenyűgöző természeti környezetben, közel 5 és fél hektáros halastórendszer eredeti állapotába visszaállítva várja a horgászatot kedvelő sporttársakat.

Mesés környezet, csodálatos kilátás, rendszeresen karbantartott terület és remek horgászhelyek várják a sport kedvelőit!

A tórendszerbe telepített halak közt ponty, amúr, csuka, süllő, fogas, keszeg, kárász egyaránt megtalálható, így garantáltan változatos fogásban lehet részed. CSAK A LEGNAGYOBBAK! A legnagyobb halakat foghatod ki, a tóból, 100 mázsa 2-5 kg-os és 25 mázsa 5-20 kg-os pontyállomány, valamint 50 mázsa 4-10 kg-os és 10 mázsa 10plusz kg-os amúrállomány horgászható!

A tó átlagmélysége 2 méter, agyagos-homokos fenékviszonyok uralkodnak.

Videó a tóról:

https://www.youtube.com/watch?v=dAnj9tBtrPA

forrás:

https://volgyhiditavak.hu/