Molnár Adrienne ingatlanos új építésű házak lakások

Aki belvárosi, polgári lakást vásárol, nemcsak egy ingatlant kap, hanem egy életérzést is.

A belváros szívében élhet, karnyújtásnyira a színházaktól, a moziktól, a kávézóktól, a borozóktól és a kluboktól. Otthona a csend és a nyugalom szigete lesz a belvárosi forgatagban. Nem véletlen, hogy egy ilyen ingatlanban élni még mindig kiváltságnak számít. A múlt század elején épült, belvárosi, míves homlokzatú, belső udvaros házak polgári lakásai tökéletesen kielégítik a mai ember igényeit, miközben magukban hordozzák az elmúlt évtizedek emlékeit. Ezeknek az ingatlanoknak a hangulata varázslatos és egyben utánozhatatlan. Ez már önmagában elegendő, hogy ezek a lakások lenyűgözzék leendő lakójukat, azonban ennél jóval többet tudnak.

1. Egyes épületek a kor legnagyobb építészeinek munkái Budapest századforduló körüli építészete izgalmas és lenyűgöző. Olyan neves építészek találhatóak a népszerű kerületekben lévő bérházak építői között, mint Ybl Miklós, Steindl Imre és Hauszmann Alajos. Nemcsak az épületek homlokzata nyújt lehengerlő élményt, hanem a belső tereik is. Ráadásul nemcsak esztétikai szempontból kimagaslóak ezek az épületek, hanem az időtálóságukat tekintve is. Ennek oka, hogy a 19. század végén és a 20. század elején, mikor ezek az ingatlanok épültek Budapesten a legszigorúbb építészeti előírások voltak érvényben.

2. A nagypolgári lakások könnyen átalakítható, tágas belső terekkel rendelkeznek Az impozáns belvárosi épületek belső terei is lenyűgözőek. A kövezett vagy parkosított belső udvar fölött kovácsoltvas korláttal szegélyezett körfolyosó fut végig a bejáratok előtt. Az ajtók mögött pedig tágas, világos és tekintélyes belmagasságú belső terek találhatóak. Ezek a nagypolgári lakások nagy alapterülettel, hatalmas ajtókkal, ablakokkal és többnyire galériával rendelkeznek. Körülbelül 100 éve szolgálják lakóikat és mindig képesek a megújulásra. A tágas helyiségek rengeteg lehetőséget biztosítanak a terek kialakításakor. Sőt, irodának vagy rendelőnek is könnyen átalakíthatóak. Számtalan lehetőség rejlik bennük, csupán a belsőépítészek és a lakberendezők fantáziája szab határt.

3. Álomotthon a belvárosi életérzés szerelmeseinek A belvárosi, nagypolgári lakások a nyugalom szigeteként szolgálnak azok számára, akik szeretnek a belvárosban élni és a kapun kilépve szeretnék azonnal megtapasztalni a városi életérzést. Mindemellett pedig fontos számukra a kiváló tömegközlekedés és az, hogy karnyújtásnyira legyenek a kultúrát közvetítő színházak, a pezsgő éjszakai életet biztosító klubok, a különleges gasztronómiai élményeket nyújtó éttermek és a különféle belvárosi rendezvényeknek helyet adó intézmények. Semmivel sem összehasonlítható életforma a belvárosi lét, melyben tökéletes menedéket nyújtanak a tágas, világos és lenyűgöző polgári lakások.

4. Kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak Egy budapesti, belvárosi, nagypolgári lakás mindig jó befektetés. Egyrészt azért, mert nem kell attól tartani, hogy nem lehet a későbbiekben eladni. Másrészt pedig azért, mert nemcsak eladni könnyű, hanem kiadni is. A belvárosi, polgári lakások rövid- és hosszútávra egyaránt könnyen kiadhatóak diákok, turisták vagy a belvárosi élet szerelmesei számára. Annak ellenére, hogy a belváros szívében található nagypolgári lakások a múlt század elején épültek, ma is nagy népszerűségnek örvendenek a belvárosi környezetet értékelő bérlők és tulajdonosok körében egyaránt.

Ingatlanvásárlás előtt áll?

Nézzen szét bátran az eladó ingatlanok között, ahol a kínálatban tágas, belvárosi, nagypolgári lakást is talál. Nemcsak a vételben tudok segíteni, keressen bizalommal akkor is, ha eladna vagy bérbeadna ingatlant!

Személyesen várom a hívását! Molnár Adrienne ingatlanközvetítő

képek: pixabay.com