Malomdűlő, Villa park, Malomdülö Villapark, új építésű házak, öko házak, minimál új házak, Pilisborjenő telek, Pilisborjenő ház, Pilisborjenő újépítésű ház, Solymár újépítésű ház, Solymár telek, Solymár ház, Kitecohome, kitecoház, isb házak, erdei panoráma, Pilisi panoráma, egészséges házak, egyedi házak,
Bizonyára ön is észrevette már, hogy jó néhányan tartózkodnak az ingatlanközvetítőktől. Ez többnyire azért van, mert nem tudják pontosan, miben támogathatja őket egy tapasztalt szakember, milyen terhet tud levenni a vállukról. Az alábbiakban összefoglalom a nyolc legfőbb indokot, amiért önnek is szüksége lehet egy profi segítségére. Ha valamelyik pontban magára ismer, akkor kérje ingatlanközvetítő segítségét.

1. Szeretné, ha eladó ingatlana gyorsan vevőre találna

Rengeteg érdeklődő van a piacon, de kevés az igazi vevő. A közvetítő ebben is segít, mivel a hirdetéseknél az ő telefonszáma van megadva, ő egyeztet az érdeklődőkkel. Ezáltal megkíméli a tulajdonosokat a döntés- és fizetésképtelen jelentkezőktől. Így fölösleges körök nélkül megtalálja önnek a megfelelő vevőt.

2. Nem akar szabadnapokat kivenni az ingatlaneladással járó feladatok miatt

Az ingatlaneladás kimondottan időigényes dolog. Mit jelent ez? Többek között munkaidőben vagy azon kívül hosszas telefonbeszélgetéseket, egyeztetéseket az érdeklődőkkel, szabadnapok kivételét az ingatlanmegtekintések miatt és ebédidőben sorban állást a hivatalokban. Ha mindezt egy ingatlanközvetítőre bízza, akkor nem kell szabadnapjait ezekre a feladatokra szánnia pihenés helyett és az estéit a szeretteivel töltheti ahelyett, hogy hirdetéseket frissítene.

3. Nem tudja meghatározni az ingatlan megfelelő eladási árát

A profi közvetítő tisztában van az aktuális ingatlanpiaci helyzettel, ezért pontosan meg tudja mondani, hogy milyen áron érdemes eladni az ingatlant. Így nem kell hónapokig feleslegesen hirdetnie a túlárazás miatt és elkerülheti azt is, hogy áron alul kerüljön eladásra az ingatlan.

4. Nem tud profi ingatlanhirdetést készíteni

Hirdetést feladni bárki tud, de nem mindegy, hogy hol jelenik meg és milyen formában. A profi szakember tudja, hogyan lehet vonzóvá tenni az ingatlant. Figyel többek között a megfelelő képi világra, a figyelemfelkeltő szövegezésre, a méretarányos alaprajzra és arra, hogy minden információ pontosan szerepeljen a hirdetésben. Tapasztalatának köszönhetően tudja, hogy kinek és hogyan érdemes eljuttatni az ajánlatot.

5. Szeretne akár százezreket spórolni az eladás során

Az igazi szakértő foggal-körömmel védi ügyfele érdekeit a tárgyalások során. Pontosan tudja, hogy mennyit ér az ingatlan, mennyiért érdemes meghirdetni, mennyit lehet engedni az árból és azt is, hogy mi az az összeg, ami alá semmiképpen sem szabad menni.

6. Nem ismeri a jogszabályokat, az adózási kötelezettségeket és a hirdetési portálok szabályzatait

A profi ingatlanközvetítő ismeri a szükséges jogszabályokat, tisztában van az adózási kötelezettségekkel és kívül-belül ismeri a hirdetési portálokat. Segít az eladáshoz kötelező energetikai tanúsítvány elkészíttetésében. Mindemellett pontosan tudja, hogy minek kell szerepelnie a szerződésben és ismer megbízható, ingatlanokkal foglalkozó ügyvédet, aki segít az adás-vétel lebonyolításában.

7. Külföldön él és szeretné eladni magyarországi ingatlanát, de nem tud emiatt hetente hazautazni
Külföldről is igénybe vehető ingatlanközvetítő segítsége. A szakember minden szükséges feladatot elvégez, a hirdetéstől kezdve, az egyeztetések és a megtekintések lebonyolításán át, a fizetőképes vevő kiválasztásáig. Így az eladónak csak az adásvételi szerződés aláírásakor kell hazautaznia.

8. Az eladás után új ingatlant vásárol, de nem tud eligazodni a hitelkonstrukciók között

A tapasztalt ingatlanközvetítő ismeri az elérhető hitelkonstrukciókat, segít a banki ügyintézésben és ismer megbízható hitelszakértőt, akivel könnyebben megtalálható a megfelelő ajánlat. Emellett a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) igényléséhez is teljes körű támogatást nyújt.

Ha bármelyik pontban magára ismert, akkor szüksége van a segítségemre! Forduljon hozzám bizalommal!

Molnár Adrienne
ingatlanközvetítő