Nagytarcsa

A Pesti-síkság és a Gödöllői-dombság találkozásánál fekszik a Szilas-patak völgyében Nagytarcsa.  A Főváros közvetlen közelében lévő települést az M0-ás körgyűrű választja el Budapesttől.
A XVI. és XVII. kerületek közvetlen szomszédságában.
Nagytarcsáról könnyen megközelíthető Kistarcsa, Isaszeg és Pécel is autóval.

A környék már az őskortól lakott terület volt. Ma pedig Budapest közelsége nagyon vonzóvá tette a fiatalok, és a kiköltözők, felköltözők körében.
Szeretné jobban megismerni Nagytarcsát?
A község hivatalos honlapján részleteke is megtudhat a községről.
>> Nagytarcsa.hu

Nagytarcsa KözségházaHogyan élhetünk Nagytarcsán

Összetartó közösség tartja össze a lakosságot, rendszeresen vannak rendezvények nem csak Nagytarcsán, hanem a környező településeken is. Ha a hagyományokkal szeretnénk megismerkedni, erre is lehetőségünk van, és érdemes meghallgatni az idősebb korosztály meséit is. Ha itt lakunk lehetőségünk van Kistarcsára vagy Pécelre is elmenni, és részt venni a programokon. Kicsiknek-nagyoknak mindig találni valamit a környéken.

Nagytarcsa folyamatosan fejlődik. A cinkotai hévmegállótól közvetlen buszjárattal közelítheti meg otthonát. Az M0-ás autóútra pedig két lehajtó is segíti a közlekedést.

A közelben megtalálható a napi bevásárlást kiszolgáló üzlet, iskola, óvoda, gyógyszertár és orvosi rendelő is. Nagyobb bevásárlásra át lehet menni Kistarcsára, ahol elérhető a Csömöri Auchan és már több bevásárlóközpontot is kialakítottak. M0-áson a déli irányban is található Bevásárlóközpont a maglódi lehajtónál.

Nagytarcsa kirándulásProgramok

Kiránduljon sokat, ismerje meg a környéket. Közelben található a Naplás-tó, ami a környék kedvelt úti célja.

Van még néhány útvonal a környéken, amit érdemes végigjárni, mert minden évszak új színeket mutat. További útvonalakat találhat ezen az oldalon: https://www.tarcsavilag.hu/sport/turazas/

A programokról eseményekről tájékozódhat a nagytarcsa.hu weboldalon, és a helyi újság elektronikus példányából is ismerkedhet Nagytarcsával.

Augusztusi híreket érdemes elolvasni, táborok, fesztivál, iskolabővítés, szépítés, falumúzeum, Szlovák Önkormányzat, kézműves tanfolyam…: https://nagytarcsa.hu/wp-content/uploads/ujsag/2018augusztus.pdf

Budapesti programokról sem kell lemondania, mert Budapest mellett található Nagytarcsáról könnyedén eljuthat kedvelt szórakozóhelyére, színházba, fürdőbe, moziba… mintha Budapest egyik külső kerületében élne, bár itt nagyobb a csend és a nyugalom 🙂 De színházi előadásokra könnyen átugorhat Kistarcsára és Gödöllőre a Kastélyba, vagy Pécelre is.

 

Nagytarcsa épül - Miért jó Nagytarcsán lakni?Miért jó Nagytarcsán lakni? Miért érdemes Nagytarcsára költözni?

Beszéljünk egy kicsit a Nagytarcsai ingatlanokról.

Igazán sok új épület épül Nagytarcsán. Nagyon kedvelt az építkezők körében.
Találni itt dombtetőn házakat, amelyek távolabb esnek a község központjától., vagy találni közel a belvároshoz régi építésű házakat. Hangulatos utcák, tiszta levegő, szerintem még ez jellemzi Nagytarcsát.

Budapest közelsége miatt nagyon népszerű a település, és például a Füzesligeti lakóparkban a kis közösség teljesen összekovácsolódott: elérhetőség: https://www.facebook.com/fuzesliget/

Nagytarcsa: https://www.facebook.com/nagytarcsaionkormanyzat/

Természetesen több egyéb csoportot is megtalál a facebookon is, kérdezzen, érdeklődjön, ismerkedjen a környékkel 🙂

 

Szeretne több képet is látni Nagytarcsáról?

A képek forrása>> Nagytarcsa és környezete

 

Nagytarcsa aktuális ingatlan ajánlatok

Az oldalunkon több ingatlant is talál Nagytarcsán.

Nézzen szét az oldalainkon, és irány Nagytarcsa!
Költözzön közel Budapesthez új építésű ingatlanokat az alábbi linken talál

>> Ingatlanok Nagytarcsa

Ha venne vagy eladna forduljon hozzám bizalommal!

Én személyesen várom hívását!

Szép napot!

Üdvözlettel:

Molnár Adrienne
ingatlan és pénzügyi közvetítő

Molnár Adrienne ingatlan és pénzügyi közvetítő

Elérhetőségeim:
Telefon: +36 70 432 46 81
Viber: +36/70-432 46 81
Skype: trudium-adrienne
Е-mail: ingatlanokat@ingatlanokat.hu